Hakkımızda

Organik Hit

4 Yıldır Türkiye'nin Web Site Trafik Sağlayıcısı

Organik Hit Servisi, yüzlerce ülkeden ziyarete izin veren (VPN kullanmadan) birkaç milyon konut IP’sini kullanarak, gerçek tıklamalar almanızı sağlar. Sadece birkaç hafta içinde, Google SERP’lerinde daha üst sıralarda yer alacak ve böylece anahtar kelimelerinizin TO ve SEO sıralamalarını iyileştireceksiniz.

Organik Hit Servisi, hedeflenen anahtar kelimelerle ilgili arama sonuçlarından gerçek organik tıklamalar oluşturmanıza olanak tanır. Bunu yapmak için trafik botu, seçtiğiniz anahtar kelimelere ve anahtar kelime başına arama sayısına bağlı olarak birkaç farklı ve benzersiz ziyaretçi üretecektir.

Organik Hit Servisi, anahtar kelimelerinizi Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında ve Amazon ve eBay gibi alışveriş sitelerinde yazar. Ardından, arama motoru sonuç sayfalarından web sitenizi veya ürün bağlantınızı bulur ve web sitenizi veya ürün sayfanızı görüntülemek için tıklar.

Web siteniz yakında çok sayıda meşru organik arama trafiği almaya başlayacak ve bu da sıralamayı ve görünürlüğü artıracaktır. Bu benzersiz hizmet ile hedeflenen organik trafik, Alexa trafiği, Adsense güvenli trafik elde edebilirsiniz.